SNEL, FLEXIBEL EN OP MAAT INZETTEN VAN ERVAREN LASSERS

Lassen… één van de speerpunten in uw productieproces. De lastechniek heeft zich enorm ontwikkeld. De CO2- lasser van vroeger is de lasspecialist van vandaag. ‘Zomaar’ een lasser inzetten, kan niet meer. Lasser en Laswerk moeten immers op elkaar zijn afgestemd. Zoekt u tijdelijk lassers? Neem het zekere voor het onzekere. DKD  combineert lastechnische kennis met de voordelen van flexibele arbeid en het vakmanschap van Alertec Uitzendbureau, waarmee DKD vanaf 2010 nauw samenwerkt. Het resultaat: ervaren lassers snel, flexibel en op maat ingezet.

Lastechnische kennis als basis

Zoekt u lassers die flexibel inzetbaar zijn? Wilt u snel goede lassers werven en selecteren? De expertise van DKD en Alertec maken u slagvaardig. Wij combineren onze kennis van de lastechniek met Alertec's van de arbeidsmarkt. Daardoor spreken wij uw taal. Een half woord is genoeg. Doordat we uw laswerk zo goed kennen en herkennen, selecteren we gezemenlijk voor u de beste lasser: ervaren, gecertificeerd en het juiste niveau! Kwaliteit combineren we met snelheid. Eén telefoontje is voldoende. Wij zorgen nog dezelfde dag voor ervaren lassers en lastechnici. Met de vereiste papieren!

Opleiden, bijscholen en certificeren in eigen huis

De lassers die Alertec u op tijdelijke basis aanbiedt, zijn stuk voor stuk up-to-date geschoolde vakmensen. Wij leiden de lassers immers consequent op in eigen huis en zorgen daar waar nodig voor bijscholing en certificering. Iedere (aspirant) lasser testen we eerst uitvoerig op zijn vakbekwaamheid. De uitslag van de test bepaalt of de kandidaat eerst nog bijscholing nodig heeft, of dat de kandidaat direct bij u aan de slag kan.

Info : DKD Lasopleidingen        0513-418088  0513-418088

        ALERTEC Uitzenbureau   www.alertec.nl